Mindfulness en bewustwording voor particulieren

Vind jij het een uitdaging om op een goede manier om te gaan met alles wat er tegenwoordig op je af komt en van je gevraagd wordt?
Heb je weleens het gevoel dat je geleefd wordt? Ga je maar door, hopende dat er binnenkort tijd komt om te doen wat je eigenlijk echt wilt?
Weet je eigenlijk wel wat je wilt? Waar jij echt blij en gelukkig van wordt? Wat houd je tegen?

Allemaal interessante vragen en uitdagingen. Je staande houden in de huidige turbulente wereld en samenleving is een enorme uitdaging, en daarin trouw aan jezelf blijven nog een veel grotere. Je wordt overspoeld met informatie en prikkels, en doet je best om te voldoen aan wat je gelooft dat er van je verwacht wordt. 

In alle drukte en het zo gericht zijn op de buitenwereld kun je jezelf verliezen. Voel jij dat ook?

Als trainer en coach in Mindfulness en bewustwording, bied ik trainingen en evenementen die je helpen om terug bij jezelf te komen, beter om te kunnen gaan met de uitdagingen van de moderne wereld, terug in balans te komen, te ontspannen, en echt te verbinden met anderen.

Ik help jou op jouw pad van bewustwording, naar het leven van je volle potentieel.


Mindfulness training
8 clinics

Een complete training van 8 clinics waarin je de diepte in gaat en leert over mindfulness en emotionele intelligentie, en dit ontwikkelt in jezelf. Met het doorlopen van dit programma ontsluit jij je volledige potentieel. 

Start met mediteren serie

Wil je beginnen met mediteren? Deze korte serie audiobestanden helpen je om geleidelijk je meditatie beoefening op te bouwen. In je eigen tijd. Nuchter, toegankelijk en gratis.

Geleide
meditaties

Heb je al wat ervaring met meditatie en vind je het fijn om te oefenen met begeleiding?

Ik neem geregeld een meditatie op welke je terug kunt luisteren. Aanmelden is genoeg om gratis toegang te krijgen.


Besef ten diepste dat het huidige moment alles is wat je hebt.
Maak van het NU de primaire focus van je leven.

- Eckhart Tolle -


Over mij

Zelf ben ik begonnen met Mindfulness en meditatie toen ik begin dertig was en vast liep. Ken je het dertigers-dilemma? Het was precies dat. Ik zat met vragen als: is dit het nou? Wat wil ik in het leven? Wat wil het leven van mij? Wat heeft het voor zin..? Ik was altijd met de ander bezig; wat ze denken over mij, hun verwachtingen, wat zij nodig hebben. Zelden stond ik stil bij mijzelf, en wat ik echt nodig had. Ik zat vast in mijn hoofd, en was uit contact met mezelf en mijn gevoel.

Door mindfulness te gaan beoefenen en dit uit te breiden met andere vormen van meditatie als Vipassana en Zen kwam ik eruit. Ik ging steeds meer voelen, ontdekte wat ik wil, wat ik belangrijk vind, en vond er zelfs mijn passie in; anderen ondersteunen en begeleiden op hun pad naar groei en bewustwording.

Na mijn opleiding bij Bridgeman ben ik eerst begonnen met het trainen van collega’s. Ik werkte bij high-tech startup Lightyear en zag daar veel slimme (jonge) mensen tegen dezelfde dingen aanlopen als ik voorheen. Naast mijn ‘gewone’ werk gaf ik Mindfulness training aan groepen. Heel leuk en waardevol om te doen.

Inmiddels ben ik voor mijzelf begonnen als freelance consultant. Dit stelt me in staat om daarnaast meer tijd aan mindfulness en bewustwording te besteden. En daar word ik heel blij van.Certificatie ontvangen van: